joi, 30 septembrie 2010

Episodul 8




Iubire si Onoare episodul 8


Episodul 8  Iubire si Onoare

3 comentarii:

  1. au dreptate , viata cu un arab calvar 99 la suta,fetele ar trebui sa invete gramatica si ortografie daca dau mail uri, si de ce nu dati toate sms urile??? iar episoade on line doar mici fragmente,,,zaharel??? ma rog tot ca voi , nu tineti cont deloc de doleantele noastre ....

    RăspundețiȘtergere
  2. Va felicit pentru telenovela dumneavoastra dar sa stiti ca nu e chiar asa eu sunt casatorita cu un arab de aproximativ 4 ani si nimic nu s-a schimbat totul este exact ca la inceput ... Ma rog se poate sa existe si exceptii , o idee despre musulmani nu trebuie generalizata este exact cum zic cei din occident ca toti romanii sunt tigani !! Si de altfel am multe prietene care sunt jumatate araboaice si jumatate romance nu se diferentiaza cu nimic de romance din nici un punct de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar exista si exceptii, din pacate din categoria exceptii fac parte arabii(musulmani) alaturi de care o femeie poate fi fericita si trai o viata linistita. Este foarte adevarat ca viata alaturi de un musulman este destul de complicata, ma refer ptr. o femeie a carei religie este alta decat cea musulmana. Eu traiesc in emiratele arabe casatorita cu un musulman de peste 11 ani, in casnicia noastra nu au fost probleme, cel putin nu altele decat cele ce se intampla si intre cuplurile din Romania(certuri banale pt diverse motive la fel de banale) dar la noi unul dintre motive este faptul ca noi locuim separat de familia lui chiar din prima zi, si sotul meu nu se lasa influentat de familie sub nici o forma. De-a lungul acestor 11 ani am vazut multe, cunosc multe romance casatorite aici, si din pacate nu as putea zice acelasi lucru si despre ele toate, o prietena de a mea stiu sigur ca la fel, se intelege bine cu sotul ei, in rest sunt probleme la toate, la unele probleme mai mici, dar la altele probleme chiar foarte mari. Deci se poate si bine dar si rau..

    RăspundețiȘtergere

Va rugam sa aveti un limbaj decent

Ultimele postari